Bouwbedrijf Vanhees: bijna een eeuw bouwervaring waarop je kunt rekenen.

Wie wil bouwen, zoekt zekerheid. Met bijna 100 jaar op de teller heeft Bouwbedrijf Vanhees alvast massa’s expertise en vakmanschap in huis. De allereerste activiteiten gaan namelijk al bijna een eeuw terug in de tijd. De zaak werd in 1927 opgericht door Louis Vanhees ten tijde van de grote wederopbouw na de eerste wereldoorlog. Later gaf Louis de zaak door aan zijn zoon Gustaaf die het met succes verder uitbouwde.
Een volgende mijlpaal was er in 1972 met de omvorming tot BVBA Bouwbedrijf Vanhees. In 1995 kwam de derde generatie Vanhees aan boord van het familiebedrijf met Patrick die de onderneming van zijn vader overnam.

Aan boord bij Horemans Houtskeletbouw

Met de overname door de broers Horemans in 2023 blijft het niet onbelangrijk kenmerk van een echt familiebedrijf meer dan ooit overeind. Sven en Wim Horemans hadden al jarenlang een goede samenwerking met Patrick Vanhees en zijn personeel, en zetten dat werk met veel plezier op dezelfde manier verder.

Generaties visie en vakkennis onder één dak

Tot 2010 was Bouwbedrijf Vanhees gevestigd in Koersel, midden 2010 werd er verhuisd naar een nieuw magazijn met kantoren op het industrieterrein Kleine Heide te Meeuwen. Na de fusie met Horemans volgde er weer een verhuis, nu naar de gebouwen van Horemans Houtskeletbouw in de Kolisstraat 3 van de pas gevormde gemeente Oudsbergen.
Zo komen er heel wat generaties ervaring in het bouwen en verbouwen letterlijk onder één dak. Dankzij de combinatie van al die vakkennis met een innovatieve visie en een persoonlijke aanpak is Bouwbedrijf Vanhees vandaag nóg meer in staat om jouw woning precies te bouwen zoals jij het wil.
“Bouwbedrijf Vanhees is – meer dan ooit – een (h)echt familiebedrijf dat kwaliteit en kunde combineert met visie en persoonlijke service.” Sven en Wim Horemans