Van Ontwerp tot Oplevering: Zo Bouwen Wij Uw Droomhuis

Terug naar het overzicht
Van Ontwerp tot Oplevering: Zo Bouwen Wij Uw Droomhuis

Ontwerp en Voorbereiding

Bij Bouwbedrijf Vanhees hechten we veel waarde aan een gestructureerd en transparant bouwproces, zodat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Het begint allemaal met het ontwerp en de voorbereiding, waarbij architecten en ingenieurs nauw samenwerken met de klant om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij hun wensen en behoeften. Bij Bouwbedrijf Vanhees overlopen we met de bouwheer samen het ontwerp aan de hand van een checklist om de wensen en smaak van de klant beter te begrijpen. Hierdoor kunnen we een project realiseren dat volledig aan hun verwachtingen voldoet.

Ontwerp en Voorbereiding

ruwbouw en metselwerk

Na de ontwerpfase volgt de ruwbouw, waarin de funderingen worden gelegd, de muren worden opgetrokken en het dak wordt geplaatst. Onze vakmensen zorgen ervoor dat elk detail met precisie en zorg wordt uitgevoerd, met speciale aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. In deze fase wordt ook het metselwerk uitgevoerd, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie die de basis vormt voor de afwerking van de buitenkant van het gebouw.

ruwbouw en metselwerk

afwerking en oplevering

De laatste fase is de afwerking en oplevering. Hierbij worden de buitenmuren afgewerkt met verf of pleister, en worden details zoals gevelbekleding toegevoegd. Onze team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en voldoet aan de hoogste standaarden. Na een grondige controle en een laatste inspectie met de klant, wordt het project opgeleverd. Dit zorgvuldig geplande proces garandeert dat elk project van Bouwbedrijf Vanhees een succesvol en stressvrij bouwavontuur is.

afwerking en oplevering