Van 21% naar 6% BTW: Uitbreiding Voordeel naar Huurwoningen

Terug naar het overzicht
4 tips voor buurzaam bouwen

Nieuw BTW-Voordeel voor Huurwoningen

Bouwbedrijf Vanhees, met zijn diepgewortelde expertise in de bouwsector, verwelkomt de recente uitbreiding van het verlaagde BTW-tarief van 6% voor de sloop en wederopbouw van woningen naar huurwoningen, zoals aangekondigd door de federale regering. Deze ontwikkeling, die gericht is op het stimuleren van de bouw en renovatie van huurwoningen, opent nieuwe mogelijkheden voor zowel bouwbedrijven als huurders. Bouwbedrijf Vanhees staat klaar om zijn expertise in te zetten voor dit initiatief, wat bijdraagt aan het verhogen van het aanbod van betaalbare huurwoningen op de markt.

hernieuwbare energietechnieken

Duurzame Woonoplossingen: Een Nieuwe Horizon in België

De nieuwe regeling van het verlaagde BTW-tarief markeert een positieve verschuiving in het Belgische woonlandschap, door het toegankelijker maken van kwalitatieve huisvesting voor een bredere laag van de bevolking. Voor Bouwbedrijf Vanhees symboliseert dit niet alleen een kans om aan meer projecten te werken, maar ook om een significante bijdrage te leveren aan de maatschappij door het bouwen van duurzame en betaalbare woningen. Deze beleidswijziging biedt een stimulans voor de bouwsector, bevordert economische groei, en ondersteunt tegelijkertijd het streven naar een duurzamer en inclusiever woningaanbod.

zo groen mogelijk

Samen Sterker: Bouwinnovatie door Partnerschap

In samenwerking met Horemans Houtskeletbouw, biedt Bouwbedrijf Vanhees een unieke combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne bouwtechnieken. Deze synergie stelt ons in staat om efficiënte en duurzame wederopbouwprojecten te realiseren die niet alleen voldoen aan de huidige vraag naar betaalbare woonruimte, maar ook bijdragen aan de langetermijnvisie van duurzaam wonen in België. Met deze uitbreiding van het verlaagde BTW-tarief zien we een kans om onze rol als bouwleider verder te versterken en actief bij te dragen aan een betere toekomst voor onze gemeenschappen.

hernieuwbare energietechnieken