BOUWBEDRIJF VANHEES ONDER DE PARAPLU VAN HOREMANS HOUTSKELETBOUW

Terug naar het overzicht

TWEE SPECIALISTEN ONDER 1 DAK

Wist je dat Bouwbedrijf Vanhees onder een nieuwe paraplu werkt? Het werd namelijk overgenomen door Horemans Houtskeletbouw, eveneens uit Oudsbergen. Zo bundelen twee ervaren bouw- specialisten de krachten met een mooie synergie als resultaat. Zo staan beide ondernemingen nog sterker voor de toekomst.

IN MEMORIAM PATRICK VANHEES

Een mooie gelegenheid om Patrick Vanhees te herdenken, sinds 1995 de gedreven zaakvoerder van Bouwbedrijf Vanhees, die zijn onderneming met volle toewijding leidde. Op 2 januari overleed hij helaas veel te vroeg door een ernstige ziekte. Patrick was een man van zijn woord en hechtte er veel belang aan dat al zijn lopende projecten nog werden afgerond.

CIRCULAIRE ECONOMIE: OPTIMAAL GEBRUIK VAN GRONDSTOFFEN

Verder wou hij nog de woning van zijn zoon Jasper realiseren en zich er van verzekeren dat er een oplossing voor zijn trouw personeel zou zijn. Al zijn wensen werden uiteindelijk mooi ingevuld. Patrick zou dan ook trots zijn op hoe zijn zaak vandaag – samen met Horemans Houtskeletbouw – met gebundelde krachten, vakmanschap en productiefaciliteiten klaar is voor elke (bouw)uitdaging. Na de overname werd de volledige huisstijl van Bouwbedrijf Vanhees aangepakt. Om een coherent geheel te vormen werden de lettertypes en verschillende kleuren overgenomen uit het logo van Horemans Houtskeletbouw. Ontdek de nieuwe huisstijl op deze website.