HOREMANS & VANHEES NODIGEN JULLIE UIT OP ONZE OPENDEURDAG 26 MAART

Terug naar het overzicht

WE ZWAAIEN DE DEUREN OPEN VOOR ONZE JAARLIJKSE OPENDEURDAG!

We nodigen graag iedereen uit voor onze jaarlijkse opendeurdag op zondag 26 maart. Bezoekers krijgen de kans om van dichtbij te zien hoe onze duurzame houtskeletwoningen worden gebouwd. Van 10u tot 18u kan iedereen binnenlopen in de werkplaats van ons bedrijf aan de Kolisstraat 3 in Oudsbergen voor een kijkje achter de schermen. Bezoekers kunnen ieder detail van onze constructies ontdekken, van isolatie tot houtsoorten en afwerking van zowel de binnen- als buitenkant. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de zaakvoerders Sven & Wim Horemans.

KOM AL ONZE EXPERTISE ONTDEKKEN.

Om jouw toekomstige thuis echt naar jouw wens te laten bouwen, wil je zekerheid. Die vind je bij Horemans Houtskeletbouw. Als trots familiebedrijf – met generaties ervaring in het bouwen en verbouwen met hout – zijn we al bijna 40 jaar dé specialist in duurzame houtskeletbouw op maat. Met onze massa’s expertise en vakmanschap, innovatieve visie en persoonlijke aanpak bouwen we je woning precies zoals jij het wil. We bouwen al jaren duurzame woningen met een laag energieverbruik. Tijdens de opendeurdag worden de voordelen van houtskeletbouw toegelicht en krijgen bezoekers meer informatie over hoe onze constructies bijdragen aan een duurzame toekomst.

ZIEN WE JOU OP ONZE OPENDEURDAG?

De opendeurdag is een uitgelezen kans voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam bouwen. We vinden het belangrijk om bezoekers de kans te geven om onze constructies van dichtbij te bekijken en meer informatie te geven over de voordelen van houtskeletbouw. Daarnaast vinden we het ook gewoon leuk om onze passie voor duurzaam bouwen te delen met anderen. Wie geïnteresseerd is om de opendeurdag bij te wonen, kan vrij langskomen op zondag 26 maart tussen 10u en 18u.